top of page
New Motion

New Motion is een gevestigde naam in de wereld van conveyor en handling systemen. Het is dan ook niet vreemd dat u ons tegenkomt bij de grootste fabrikanten in de voedingsindustrie.


Naast de gestandaardiseerde conveyors hebben we de afgelopen jaren veel projecten mogen uitvoeren waar we erg trots op zijn. Om u een idee te geven van de vele en uiteenlopende mogelijkheden laten we u graag wat meer van ons werk zien.

new motion

New Motion.

Altijd in beweging.

New Motion

Naast gestandaardiseerde conveyors is New Motion altijd op zoek naar nieuwe technische mogelijkheden om uw productie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wat doen wij?

01

Producten.

New Motion is actief in conveyor & handling systemen voor toepassing in de voedingsmiddelen industrie. Wij werken veel samen met collega’s machinebouwers om samen complete fabrieken of productieprocessen in te richten. Daarnaast werken wij ook direct samen met fabrikanten van voedingsmiddelen om hun productieprocessen aan te passen, te vernieuwen of in samenwerking compleet nieuwe productielijnen te ontwerpen.

product

02

Projecten.

Onze sales en engineers doen er alles aan om de meest slimme oplossing te bedenken. Of het nu gaat om een doordachte lay-out om uw productiecapaciteit te verhogen, of een geavanceerd handling systeem dat sneller en beter is dan u ooit had verwacht, laat u verrassen.

project

We zijn benieuwd wat je meebrengt

Werken bij New Motion.

Bij New Motion krijg je de ruimte en alle ondersteuning om jezelf te ontwikkelen. We combineren talent graag met ervaring, we versterken elkaar en zeggen eerlijk waar het op staat. Daarmee haal jij het beste uit jezelf en blijft ook New Motion lekker in beweging.

Onze projecten.

We kunnen het u wel allemaal wel mooi vertellen, maar liever laten we zien wat wij betekenen voor onze klanten. Hieronder een aantal van onze projecten.

Zonder transport geen beweging

Dit exemplaar is maar liefst 35 meter lang, met een bandloop van ongeveer 110 meter! Niet zomaar een transportband dus.

High Speed Merge

Iedere 0,38 sec een wordt een zakje gedraaid, gekeerd en gemerged.

Een samenspel van mechanica en besturingstechniek in optima forma.

Pull Nose Conveyor

De schietneus gaat uit over de producten af te voeren producten heen.
Als hij uit is zijn net de laatste onderliggende producten weg.
De pneumatische klapneus gaat omlaag zodat de producten smoothly worden afgegeven i.p.v. laten vallen.
De servo gestuurde schietneus gaat, met de klapneus laag, stapsgewijs naar achteren, zodat de rijen op band 1 ook rijen vormen op band 2.

New Motion Wedges

Verticaal transport van flesjes, tubes, doosjes en vele andere producten met de New Motion wedge conveyor.

Invoegen op centrale baan

Enthousiasme en vakmanschap! 5 invoerbanen + 1 centrale afvoerbaan + besturing. Turn-key op 2,500 mm hoogte.

Handinpaklijn

De producten in de correcte inpakrichting aanvoeren is efficiënt en ergonomisch.

bottom of page