OVER ONS

New Motion B.V. is producent van Conveyor, Handling & Palletising systemen. Vanuit Middelburg (Zeeland) werken wij, sinds 2007, met meer dan 20 personen, vol enthousiasme aan uw transporteurs en palletisers.  Onze engineers werken uw aanvraag tot in detail uit, waarna uw aanvraag vervolgens in productie wordt genomen in onze eigen werkplaats. Desgewenst stellen wij de transporteurs en palletisers bij u op locatie in bedrijf.

75% van onze transportbanden vindt aftrek bij collega OEM’ers. Mede hierdoor is dan ook de helft van onze productie voor de export. Onze transportbanden kunt u dan ook wereldwijd verspreid terug vinden.

New Motion B.V. werkt uitsluitend in RVS. Onze conveyors ziet u terug in het gehele productieproces, in met name de foodgerelateerde sector. Onze gestandaardiseerde weefselbandtransporteurs en de modulaire schakelbandtransporteurs zijn ideaal voor ‘end-of-line’. Andere hardlopers zijn onze voorraad artikelen, zoals de 90° bochtbandtransporteurs en rvs draaitafels. De innovatieve New Motion Palletiser is bij uitstek geschikt voor het eenvoudig en snel palletiseren van dozen.

Wenst u verdere informatie, neemt u dan vooral contact op met onze sales afdeling via email: sales@new-motion.nl of telefoon: +31 (0)118 604 633.

 

METAALUNIEVOORWAARDEN

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de Metaalunievoorwaarden van toepassing.

Metaalunie logo

PRIVACY VERKLARING

Klik hier om onze privacy- en cookieverklaring te raadplegen.