top of page

Kom jij ons helpen met onze Verkoop

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische verkoopteam, waar samenwerking en groei centraal staan? Wij zoeken een gedreven persoon die klaar is om de uitdaging aan te gaan en zich te ontwikkelen tot een specialist in transporteurs en handlingsystemen. 

Wat ga je doen?

Je wordt opgeleid door ons ervaren team, hierdoor leer je alle ins en outs over onze producten en diensten. Van daaruit zul je aanvragen opvolgen, meedenken over technische oplossingen en calculaties maken. Je ziet je oplossingen direct in onze werkplaats! En dit alles binnen een hecht team waarin jouw input wordt gewaardeerd en waar je veel kunt leren van je collega's.

Altijd in beweging

Hoe is het om bij ons te werken?

Goede vraag! Misschien het makkelijkste als onze collega's het aan je vertellen. Bekijk de video om je toekomstige collega's al een keertje te zien!

Dit bieden

wij jou:

De mogelijkheid om een opleiding te volgen en jezelf verder te ontwikkelen.

Een heel gezellig team

Regelmatig een gezellige borrel of bijeenkomst 

Onze

arbeidsvoorwaarden:

Salaris tussen de €2900,- en €3800,- 

Een goede, collectieve pensioenregeling

Een bonusregeling, afhankelijk van het bedrijfsresultaat

Wat zoeken wij?

Als jij affiniteit hebt met techniek, een commerciële instelling hebt en (bijna) altijd een positieve houding weet te behouden, dan ben jij degene die we zoeken!

 

Ervaring met een ERP systeem is een pluspunt, maar geen vereiste. Belangrijker is dat je enthousiast bent om te leren en te groeien in deze rol. Of je nu een MBO+ of HBO-achtergrond hebt, of relevante ervaring in een vergelijkbare functie, bij ons krijg je de kans om je talenten verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

New Motion is gespecialiseerd in slimme en flexibele transportoplossingen voor de voedingsmiddelen-industrie. Op basis van onze expertise maken we transporteurs en handling systemen geschikt voor deze veeleisende omgeving.


Met een fantastisch team van engineers en monteurs doen we alles in eigen huis. Hierdoor kunnen we snel schakelen. De klantenkring van New Motion bestaat uit de grotere spelers in de voedingsmiddelenindustrie, nationaal en internationaal.

Lijkt je dit wat?

Mooi!

Laat je gegevens achter en wie weet tot snel!

Laat hier je gegevens achter! Zo makkelijk is het, je zit nergens aan vast.

bottom of page