top of page

Over
New Motion
.

New Motion is een gevestigde naam in de wereld van conveyor en handling systemen. Het is dan ook niet vreemd dat u ons tegenkomt bij de grootste fabrikanten in de voedingsindustrie.

Of u op zoek bent naar een turn-key oplossing voor een complex transportsysteem, of een eenvoudige transporteur in uw nieuwe of bestaande productielijn, we zijn er voor u.  We denken met u mee, we doen wat we beloven en we verrassen u met onverwacht creatieve oplossingen.

New Motion, altijd in beweging.

Zowel ontwerpen als fabriceren doen we in eigen huis waardoor we snel kunnen schakelen en tot in detail aan uw wensen kunnen voldoen. De klantenkring van New Motion bestaat uit de grotere spelers in de voedingsmiddelen industrie, nationaal en internationaal. Zowel machinebouwers als producenten die hun weg direct naar ons vinden bedienen we al jaren naar volle tevredenheid.

Altijd in beweging

Onze bedrijfsvideo.

New Motion is een mooi bedrijf van Zeeuwse bodem en daar zijn we trots op. Sinds 2004 maken we met zo’n 30 collega’s wereldwijd naam met onze innovatieve producten. Vragen van klanten zie je op onze locatie in Middelburg letterlijk transformeren tot complete systemen in glimmend RVS. Wij maken hier dus écht iets!

bottom of page