top of page

Werken bij

New Motion.

Bij New Motion krijg je de ruimte en alle ondersteuning om jezelf te ontwikkelen. We combineren talent graag met ervaring, we versterken elkaar en zeggen eerlijk waar het op staat. Daarmee haal jij het beste uit jezelf en blijft ook New Motion lekker in beweging.

Op dit moment hebben we de onderstaande vacatures. Daarnaast kun je uiteraard altijd een open sollicitatie sturen; we zijn benieuwd wat je meebrengt.

Wij maken hier dus écht iets.

Samen met onze klanten kiezen wij de juiste conveyors en adviseren wij in de beste lay-out. De beste oplossing vinden, dat is waar we het voor doen. Elke transportband is uniek, maar zoveel mogelijk opgebouwd uit gestandaardiseerde bouwstenen. Van de ontwikkeling tot aan de fabricage, alles wordt zoveel mogelijk onder regie van New Motion uitgevoerd.


Door te blijven innoveren en op basis van jarenlange ervaring hebben we inmiddels nagenoeg alle conveyor types in het assortiment. Zo kunnen we onze klanten een breed scala aan oplossingen aanbieden zonder hierbij aan flexibiliteit te verliezen. In dit proces betrekken we sales, engineering en montage. Zo kunnen we vanuit verschillende invalshoeken tot de beste oplossing voor u komen. Dat is meedenken op het hoogste niveau.

Altijd in beweging

Hoe is het om bij ons te werken?

Goede vraag! Misschien het makkelijkste als onze collega's het aan je vertellen. Bekijk de video om je toekomstige collega's al een keertje te zien!

In-house engineering 

Een eigen afdeling engineering zorgt voor een unieke wisselwerking tussen de praktijk en theorie. Een nauwe samenwerking tussen sales, engineering en montage zorgt voor innovatie en betrouwbaarheid in onze systemen.

Door alles in huis uit te voeren en goed samen te werken met strategische partners houden we controle over het hele project. Zo kunnen we de snelheid en kwaliteit waarborgen die u van ons gewend bent.

Vacatures.

Monteur

Ligt jouw toekomst in de techniek en werk je graag met je handen? 

Mechanical Engineer

Ligt jouw toekomst in de techniek en ben je op zoek naar een innovatieve, inspirerende werkomgeving?

Commercieel Medewerker

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische verkoopteam, waar samenwerking en groei centraal staan?

Open Sollicitatie

Lijkt een baan bij New Motion je wel wat en houd je van aanpakken? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

bottom of page